Vrijstaand Type B #006

€ 825.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Wonen aan het water. In alle vrijheid genieten van ruimte om je heen. Is dat wat je zoekt? Bekijk dan deze schitterende, vrijstaande villa met tuin en overdekte veranda aan de Oolderplas. Bijzonder aan dit huis zijn de roedes in de ramen, mooie overstekken, wisselende kaprichtingen en niet te vergeten een white picket fence. Alsof je in een chique buitenwijk van Amerika woont, maar wel midden in het prachtige, oer-Hollandse landschap.

Vrij

Vrijstaand Type B #006

€ 825.000
ca. 173 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 257 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod