Vrijstaand Type B #007

€ 815.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Kom aanrijden langs de mooie laan met villa’s, voorzien van diepe voortuinen met een white picket fence. Gelijk die ontspanning, dit is thuis waar elke dag een beetje als vakantie voelt. Je auto parkeer je op de ruime oprit voor de berging. Loop via de berging naar de veranda of betreed de hoofdentree die ook overdekt is. Eenmaal binnen, waan je je gelijk weer buiten. Via de grote ramen en diverse openslaande deuren kijk je uit op de natuur van de Oolderplas en je eigen tuin. 

Vrij

Vrijstaand Type B #007

€ 815.000
ca. 171 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 214 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod