Vrijstaand Type B #013

€ 765.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Deze vrijstaande villa vind je aan het einde van de mooie laan aan het groen aangelegde binnengebied. Door de slimme positie van de villa’s heb je altijd zicht op het water én woon je heerlijk vrij. De entree met luifel en roedes in de ramen zijn prachtig om te zien en aan de achterzijde zijn het de veranda en gedraaide kap die de aandacht trekken. Een huis om trots op te zijn. Kom je binnen kijken? Dit moet je echt even zien.

Vrij

Vrijstaand Type B #013

€ 765.000
ca. 171 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 192 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod