Vrijstaand Type B #024

€ 770.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Val jij ook als een blok voor dit charmante huis dat zo uit een Amerikaanse kustplaats lijkt te komen? Groots, rijk aan details en bovenal heel mooi om te zien, zeker in combinatie met de white picket fence en de diepe voortuin. Parkeer je auto op je eigen oprit, loop naar binnen en geniet van vrij uitzicht op het groene binnengebied en de Oolderplas.

Verkocht

Vrijstaand Type B #024

€ 770.000
ca. 171 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 206 m2Tuin
Zuid, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure

Alternatief aanbod