Vrijstaand Type B - verwachte oplevering Q4 2024 #025

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan het eind van de laan staat deze prachtige vrijstaande villa. Het huis heeft heel veel charmante details, zowel voor als achter. De overdekte veranda en tuin op het zuidwesten stelen de show. Want hier geniet je zomerslang van een fijn buitenleven met zicht op de Oolderplas. Kom je binnenkijken?

In aanbouw / bewoond

Vrijstaand Type B - verwachte oplevering Q4 2024 #025

ca. 173 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 231 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

image alt

Mogelijkheden onverkochte woningen

De bouw van OolderVeste aan ’t Water is in volle gang. De woningen hebben al vorm en worden naar verwachting in het laatste kwartaal van dit jaar al opgeleverd! De bouw is al in een ver gevorderd stadium waardoor er bepaalde meerwerkkeuzes niet meer mogelijk zijn. Maar dit betekent ook dat jij dit jaar nog de sleutels kan krijgen van jouw woning in OolderVeste aan 't Water!


Lees meer over de mogelijkheden en afwerking van de onverkochte woningen.