Vrijstaand Type B #029

€ 825.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Charmant tot in het kleinste detail. Zo laat deze vrijstaande villa zich het best omschrijven. De lichtkleurige steen, overdekte veranda, ver overstekende dakrand én white picket fence… alles bij elkaar levert het een prachtig plaatje op. Als je de woning vanaf het water bekijkt, is hij minstens zo mooi. De kap is gedraaid en de overdekte veranda verbindt huis en natuur.

Verkocht

Vrijstaand Type B #029

€ 825.000
ca. 173 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 225 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure

Alternatief aanbod