Vrijstaand Type D

€ 775.000 - € 800.000 v.o.n. Alleen 2 huizen beschikbaar

Omschrijving

Type D is een torenwoning. Een heel bijzonder huis met Amerikaanse overdekte veranda en serre. De woningen markeren de entree van de wijk en hebben een vrije ligging aan het hart van het schiereiland. Vanaf je overdekte verandakijk je geweldig mooi uit. En wil je de omgeving nog beter beleven, dan loop je naar het terras op de 3e verdieping. Dit terras, dat geïnspireerd is op de ‘widow’s walk’, grenst aan de torenkamer en biedt een fenomenaal uitzicht op het Limburgse landschap.

Alleen 2 huizen beschikbaar

Vrijstaand Type D

€ 775.000 - € 800.000
ca. 173 m2
6 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
groen
image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod