Vrijstaand Type D #018

€ 800.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De entree van OolderVeste aan ’t Water wordt gesierd door deze torenwoning. Een heel bijzonder huis met overdekte veranda en serre. De woning ligt vrij aan het hart van het schiereiland. Vanaf je overdekte veranda kijk je geweldig mooi uit. En wil je de omgeving nog beter beleven, dan loop je naar het terras op de 3e verdieping. Dit terras, dat geïnspireerd is op de ‘widow’s walk’, grenst aan de torenkamer en biedt een fenomenaal uitzicht op het Limburgse landschap.

Verkocht

Vrijstaand Type D #018

€ 800.000
ca. 173 m2
6 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 164 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod