OolderVeste
Logo Logo

Bij de Dijkwoningen in OolderVeste kun je straks je koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Maar het is natuurlijk niet zomaar iets, een huis kopen. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Lees verder

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober is het Kenniscentrum van de Rabobank in Herten geopend voor inloop. Dus heb jij vragen over de Dijkwoningen, de financiële check of de Rabo Groenhypotheek? Loop binnen, wij zien je graag!

Lees verder

Update appartementen

Wat is de laatste stand van zaken over de appartementen in OolderVeste? Lees hier mee over onder andere de planning.

Lees verder

Dinsdag 2 oktober is de verkoop gestart van de 8 nieuwe Dijkwoningen in OolderVeste. Ga naar de start verkooppagina, bekijk alle verkoopstukken en schrijf je in.

Lees verder

Aan comfort en afwerking van de Dijkwoningen in OolderVeste wordt veel aandacht besteed. Standaard zijn de woningen dan ook al voorzien van een complete keuken en twee volledig ingerichte badkamer. Nieuwsgierig geworden?

Lees verder

Benieuwd wat deze woningen in Oolderveste definitief gaan kosten? De prijzen zijn nu bekend.

Lees verder

De verkoop van de 8 nieuwe Dijkwoningen aan Aan de Dijk start op dinsdag 2 oktober vanaf 17.00 uur. Je kunt vanaf dan jouw voorkeuren doorgeven.

Lees verder

De interieur impressies van de acht nieuwe Dijkwoningen in OolderVeste staan online. Hoe zien deze mooie woningen er van binnen uit?

Lees verder

De 8 Dijkwoningen in OolderVeste krijgen geen gasaansluiting. Dat betekent dat je woning all-electric wordt. Kost dat niet heel veel extra stroom, waardoor je energielasten omhoog gaan? Geen zorgen, je energielasten zullen juist lager worden.

Lees verder

De concept plattegronden van de verschillende Dijkwoningen in OolderVeste staan online! Je kunt nu dus al kijken hoe de huizen er van binnen uit komen te zien.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?