Planning OolderVeste

In OolderVeste, het nieuwbouwplan in Herten, realiseren we circa 900 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Ruim 800 woningen zijn al gebouwd en inmiddels bewoond. Straten zijn al aangelegd, speelplekken zijn er volop en de wijk wordt alleen maar mooier.

 

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de woningen van de afgelopen jaren in OolderVeste.

OolderVeste aan 't Water in verkoop

Op 6 juli 2022 is de verkoop van OolderVeste aan 't Water gestart en op 14 juli 2022 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Bekijk beschikbaar woningaanbod

Bouwkavels in verkoop

Op 25 november 2021 is de verkoop van de 12 bouwkavels Herensteerten en Prinsensteerten gestart en op 2 december 2021 heeft de toewijzing van de kavels plaatsgevonden.

Alle beschikbare kavels staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwkavels vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Bekijk beschikbaar kavelaanbod

Planning voorgaande fases

Vragen? Neem contact op
Deze kans niet missen? Bekijk het woningaanbod