Planning nieuwbouw OolderVeste

Nieuwbouwwijk OolderVeste bestaat uit zo'n 900 nieuwbouwwoningen. Verdeeld over verschillende fases gaan de woningen en kavels in verkoop. Ruim 800 woningen zijn al gebouwd en inmiddels bewoond. Straten zijn al aangelegd, speelplekken zijn er volop en de wijk wordt alleen maar mooier.

In verkoop

OolderVeste aan 't Water

OolderVeste aan 't Water

OolderVeste aan ‘t Water is een schiereiland dat omzoomd wordt door groen en waar je als bewoner altijd op het water uitkijkt. Er komen in totaal 35 woningen, verdeeld over riante 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande villa’s. Elke woning heeft een overdekte veranda waarmee binnen en buiten vloeiend in elkaar overlopen.

Planning OolderVeste aan 't Water
OolderVeste Poort

OolderVeste Poort

OolderVeste Poort bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. De wijk is momenteel in verkoop. 

Planning OolderVeste Poort
Bouwkavels

Bouwkavel met vrijstaande woning

In Oolderveste gaan op diverse plekken bouwkavels in verkoop. Op een bouwkavel kun je jouw vrijstaande droomwoning (laten) bouwen. Je hebt de keuze uit voorbeeldwoningen of zelf bouw. 

Planning kavels

Verkocht

OolderVeste aan de Dijk

OolderVeste aan de Dijk

Aan de dijk van OolderVeste komen 22 nieuwbouw dijkwoningen. Hier kun je heerlijk vrij wonen met een spectaculair uitzicht op het water en schiereiland Drusushoeve. De woningen zijn uitverkocht. De aannemer is begin 2022 gestart met de bouw.

Planning OolderVeste aan de Dijk
Aan het Park

Oolderveste Aan het Park

Tussen de Oolderplas en het park worden 49 gezinswoningen in een groene omgeving gerealiseerd. Of je nu kiest voor een twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaand huis; het is hier ruimtelijk, landelijk en dorps wonen. Alle woningen zijn verkocht. De laatste woningen van OolderVeste aan het Park - Fase 1 zijn begin juni 2022 opgeleverd. De eerste woningen van OolderVeste aan het Park - Fase 2 zijn eind 2022 opgeleverd. Naar verwachting worden de laatste woningen van deze fase in april 2023 opgeleverd.

Appartementen

Appartementen VIEW

Alle 16 prachtige appartementen in het gebouw VIEW bij de Oolderplas zijn gebouwd! De bouw is in de zomer van 2020 gestart en de appartementen zijn in het najaar van 2021 opgeleverd.

Vragen? Neem contact op
Deze kans niet missen? Bekijk het woningaanbod