Planning OolderVeste

In OolderVeste, het nieuwbouwplan in Herten, realiseren we circa 900 woningen/appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Ruim 800 woningen zijn al gebouwd en inmiddels bewoond. Straten zijn al aangelegd, speelplekken zijn er volop en de wijk wordt alleen maar mooier.

 

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van de woningen van de afgelopen jaren in OolderVeste.

OolderVeste aan 't Water fase 2 | in voorbereiding

De laatste woningen van OolderVeste zijn in voorbereiding: OolderVeste aan ‘t Water fase 2! Deze fase bestaat uit 12 vrijstaande woningen in verschillende groottes. Bekijk het woningaanbod en ontdek hoe groot de woningen zijn. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er is ook één villa van 243 m2. De woningen liggen op een schiereiland omringd door water en hebben aan de achterkant een royale overdekte veranda tot wel 31 m2. Alle ingrediënten om hier iets heel bijzonders van te maken.

We verwachten in het tweede kwartaal van 2024 te starten met de verkoop.

Bekijk woningaanbod

OolderVeste aan 't Water fase 1 | in verkoop

OolderVeste aan 't Water fase 1 bestaat uit 23 woningen (bouwnummers 1 t/m 5, 9 t/m 12, 18, 19, 24 t/m 35). De aannemer is in mei 2023 gestart met de bouw van fase 1. Op dit moment zijn er nog enkele woningen vrij waarvan de bouw al in een vergevorderd stadium is. Zie jij jezelf dít jaar nog in OolderVeste aan 't Water wonen? 

Bekijk de actuele beschikbaarheid op de pagina 'Woningen' en vraag direct en vrijblijvend een optie aan.

Actuele beschikbaarheid

5 kavels | in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de laatste 5 kavels in OolderVeste. Altijd al jouw eigen huis willen bouwen en ontwerpen in OolderVeste? Meld je dan vrijblijvend aan als belangstellende onder het woningtype bij het woningaanbod. Vanaf dan krijg je automatisch het laatste nieuws in je mailbox en hoor je als eerste wanneer de verkoop start! 

We verwachten in het tweede kwartaal van 2024 te starten met de verkoop.

Bekijk kavelaanbod

12 kavels | in verkoop

Op dit moment is er nog één kavel beschikbaar in deze fase. Op de pagina Woningen kun je direct kosteloos en vrijblijvend een optie aanvragen. Dit doe je door bij het kavel op de knop "Optie aanvragen" te klikken. Je doorloopt vervolgens enkele stappen waarin je jouw gegevens invult en een account aanmaakt als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Is het kavel onder optie? Meld je dan aan als reserve kandidaat.

Bekijk beschikbaar kavelaanbod

Planning voorgaande fases

Vragen? Neem contact op
Deze kans niet missen? Bekijk het woningaanbod