De nieuwbouw van OolderVeste

De nieuwbouw van OolderVeste is opgedeeld in diverse wijken. Denk aan de appartementen van VIEW, de vrije bouwkavels en de droomwoningen van OolderVeste aan het Park. Welke wijk spreekt jou het meeste aan?

image alt

OolderVeste aan 't Water - In verkoop en in aanbouw

OolderVeste aan ‘t Water bestaat uit 35 woningen. Er komen 6 schitterende 2 onder 1 kapwoningen en 29 vrijstaande villa’s die zich onder laten verdelen in 4 verschillende typen. Minimaal heb je 171 m2 woonoppervlakte, maar er zijn ook 7 villa’s van 243 m2. De fantastische overdekte veranda is 23 of 31 m2 groot en daarnaast heb je nog een royale tuin. Alle ruimte om hier iets heel bijzonders van te maken.

OolderVeste aan 't Water
image alt

OolderVeste Poort - Uitverkocht en opgeleverd

OolderVeste Poort bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 8 royale 2 onder 1 kapwoningen met een traditionele architectuurstijl. Je kunt gemakkelijk 2 auto’s kwijt op de oprit voor de garage. En binnen, daar is het net zo ruim. Met circa 140 m2 woonoppervlakte en minstens 3 slaapkamers én een grote zolder kun je alle kanten op. Alle woningen in OolderVeste Poort zijn verkocht en opgeleverd.

OolderVeste Poort
image alt

Zelf bouwen op een kavel

Droom je van een eigen woning, volledig naar jouw smaak? Bouw en ontwerp dan zelf een huis! Tussen het groen van OolderVeste vind je ruim opgezette kavels. Hier heb je alle ruimte om jouw toekomstige vrijstaande droomwoning én droomtuin te realiseren. Kies voor een geheel nieuw ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeeldwoningen.

Bekijk de kavels
image alt

OolderVeste aan de Dijk - Opgeleverd

Aan de dijk vind je straks 22 nieuwbouw dijkwoningen, bestaande uit 3 verschillende woningtypes. De architect heeft een ontwerp gemaakt met grote ramen en naar het water gerichte buitenruimtes. Hier hebben de woningen speelse elementen zoals een vide en balkon.  Bovendien heeft men hier altijd een garage die binnendoor bereikbaar is. Handig! 

OolderVeste aan de Dijk
image alt

OolderVeste aan het Park - Opgeleverd

 Middenin de groene omgeving van de Oolderplas en het park worden 49 gezinswoningen gerealiseerd, bestaande uit een mix van 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Het park ligt zó dichtbij dat je het als een verlengde van de achtertuin kunt zien. Hier is het ruimtelijk, landelijk en dorps wonen, met al het gemak van een grote stad binnen handbereik. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

image alt

Appartementen VIEW - Opgeleverd

Wonen in VIEW is genieten van het goede leven. De moderne, ruime appartementen bieden een uniek uitzicht over de Oolderplas en het royale oppervlak zorgt ervoor dat je je heerlijk vrij kunt bewegen. Daarbij profiteer je van al het gemak van gelijkvloers wonen. In totaal vind je er straks 16 appartementen, verdeeld over twee gebouwen (A en B). Elk gebouw heeft vijf woonlagen. De appartementen van VIEW zijn inmiddels allemaal opgeleverd!

Ga terug Homepage OolderVeste
Hier wonen Het complete aanbod