De nieuwbouw van OolderVeste

De nieuwbouw van OolderVeste is opgedeeld in diverse wijken. Denk aan de appartementen van VIEW, de vrije bouwkavels en de droomwoningen van OolderVeste aan het Park. Welke wijk spreekt jou het meeste aan?

image alt

Zelf bouwen op een kavel

Droom je van een eigen woning, volledig naar jouw smaak? Bouw en ontwerp dan zelf een huis! Tussen het groen van OolderVeste vind je ruim opgezette kavels. Hier heb je alle ruimte om jouw toekomstige vrijstaande droomwoning én droomtuin te realiseren. Kies voor een geheel nieuw ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeeldwoningen.

Bekijk de kavels
image alt

OolderVeste aan de Dijk

Aan de dijk vind je straks 22 nieuwbouw dijkwoningen, bestaande uit 3 verschillende woningtypes. De architect heeft een ontwerp gemaakt met grote ramen en naar het water gerichte buitenruimtes. Zoek je een huis met speelse elementen zoals een vide en balkon op de 1e verdieping of wil je een slaap- en badkamer op de begane grond? Dat kan allemaal. Bovendien heb je altijd een garage die binnendoor bereikbaar is. Handig! 

OolderVeste aan de Dijk
image alt

OolderVeste aan het Park

Wil je ruimtelijk, landelijk en dorps wonen, met al het gemak van een grote stad binnen handbereik? Dan is OolderVeste aan het Park precies wat je zoekt. Middenin de groene omgeving van de Oolderplas en het park worden 49 gezinswoningen gerealiseerd, bestaande uit een mix van 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Het park ligt zó dichtbij dat je het als een verlengde van de achtertuin kunt zien.

image alt

Appartementen VIEW

Wonen in VIEW is genieten van het goede leven. De moderne, ruime appartementen bieden een uniek uitzicht over de Oolderplas en het royale oppervlak zorgt ervoor dat je je heerlijk vrij kunt bewegen. Daarbij profiteer je van al het gemak van gelijkvloers wonen. In totaal vind je er straks 16 appartementen, verdeeld over twee gebouwen (A en B). Elk gebouw heeft vijf woonlagen. De appartementen van VIEW zijn inmiddels allemaal opgeleverd!

Ga terug Homepage OolderVeste
Hier wonen Het complete aanbod