Bouwupdate juni: OolderVeste aan het Park Fase 2

27 juni '22

Hoe staat het nu met de bouw van de 27 woningen van OolderVeste aan het Park - Fase 2? Hoog tijd voor een nieuwe bouwupdate inclusief de meest recente foto's. De aannemer heeft ons een paar unieke luchtfoto's gestuurd. Kijk je mee?

Stand van zaken

De werkzaamheden van de 5 blokken gaan gestaag door. Van bijna alle 27 woningen zijn de vloeren van de 2e verdieping gelegd. Bij het eerste blok staan zelfs de binnenwanden al, in het 2e blok worden ze gezet. Van een aantal woningen is het metselwerk klaar en gedeeltelijk gevoegd. Het rode metselwerk wordt op een later tijdstip gevoegd omdat de silo met mortel anders te lang moet blijven staan. Er wordt in OolderVeste aan het Park Fase 2 trapsgewijs gebouwd. Dit wordt minder zichtbaar zodra de werkzaamheden zich grotendeels binnen af spelen, maar deze bouwrouting blijft wel gehandhaafd. De vervolgwerkzaamheden zetten we puntsgewijs op een rij:

  • Het leggen van de kappen;
  • het plaatsen van de trappen en de binnenwanden;
  • het afschrijven, controleren en frezen van de leidingen.

Zodra al voorgaande punten zijn afgehandeld, krijgen de kopers een uitnodiging voor individuele kijkmomenten in de woningen. Wij kunnen ons voorstellen dat ze enorm naar dat bijzondere moment uitkijken. Voor nu een digitaal kijkmoment met de foto's vanaf de bouwplaats.

Prognose oplevering

Het geven van een prognose van de opleveringsdatum is altijd onder voorbehoud. Dit omdat het opleveren van een woning afhankelijk is van meerdere externe factoren waar de aannemer niet of nauwelijks invloed op kan uitoefenen.

Naar verwachting worden de eerste woningen in het laatste kwartaal van 2022 opgeleverd. In het eerste kwartaal van volgend jaar hebben alle nieuwe bewoners de sleutel van hun droomwoningen ontvangen als alles volgens plan verloopt.

Vragen? We staan je graag te woord
Ook wonen in OolderVeste? Binnenkort start de verkoop van OolderVeste aan 't Water