Kerstgroeten uit OolderVeste

21 december '23

De feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige tijd om samen met familie, vrienden en de buren thuis te genieten. Misschien wordt dit wel de eerste kerst in je nieuwe huis of de laatste in je oude huis. We blikken terug op een jaar met veel hoogtepunten en kijken ook alvast vooruit naar wat 2024 ons gaat brengen.

Terugblik 2023

In OolderVeste is veel gebeurt in 2023. Zo zijn de laatste woningen van OolderVeste aan het Park - Fase 2 opgeleverd en hebben we alle kopers van OolderVeste aan de Dijk blij mogen maken met de sleutel van hun nieuwe woning. Ook is de aannemer druk geweest met de bouw van OolderVeste Poort én OolderVeste aan 't Water. 

Vooruitblikken 2024

In 2024 ontvangen de toekomstige bewoners van OolderVeste Poort en OolderVeste aan 't Water de sleutels van hun nieuwe woning. Wil jij ook één van de toekomstige bewoners zijn en volgend jaar kerst in jouw nieuwe woning vieren? In OolderVeste aan 't Water zijn nog enkele woningen te koop. Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan. 

Daarnaast starten we naar verwachting in de eerste helft van 2024 met de verkoop van de laatste 12 woningen in OolderVeste aan ’t Water en ook komen de laatste vrije kavels in verkoop. 

Bekijk woningaanbod

Wij wensen alle (toekomstige) bewoners hele fijne feestdagen toe en een fantastisch nieuw woonjaar!

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste aan 't Water Bekijk woningaanbod