Laatste deel OolderVeste komt in zicht

27 augustus '21

Naar verwachting start in de eerste helft van 2022 de verkoop van Drusus, straks ook bekend als OolderVeste aan 't Water. Hiermee komt het laatste (en misschien wel mooiste) grote deel van OolderVeste in zicht. Op de 'terp' in de Oolderplas vind je straks 35 woningen, verdeeld over 16 ruime 2 onder 1 kapwoningen en 19 vrijstaande woningen met woonoppervlaktes van circa 160 m² tot 230 m².

image alt

Wijk geïnspireerd op coastal living

De schitterende ligging aan de Oolderplas wordt omhelsd door bijzondere architectuur. Er is gekozen voor de Amerikaanse stijl 'coastal living', waarbij de kust centraal staat als inspiratie. Denk aan royale woningen, ruime veranda's, weids uitzicht, veel licht en een unieke verbinding met het water. De schets-impressie hiernaast geeft een eerste indruk van de sfeer van het project (let wel, dit is geen definitieve impressie). 

image alt

Blijf op de hoogte over Drusus

Op de hoogte blijven over Drusus? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt vanaf dan als eerste het laatste nieuws over OolderVeste. Ook krijg je een mail wanneer het mogelijk is om je in te schrijven als belangstellende voor Drusus.

Naar verwachting is er eind 2021 meer bekend over prijzen en impressies.

image alt

Het belang van op tijd inschrijven

Bij de toewijzing van een woning hanteren we als criteria: het aantal kandidaten per bouwnummer, de financiële check en de inschrijfduur. Hebben alle kandidaten een financiële check gedaan? Dan kijken we naar het moment van aanmelden als belangstellende voor de betreffende deelfase die in verkoop gaat. Het is dus altijd raadzaam om je vrijblijvend in te schrijven voor een project.

Let op: het gaat dus niet om de inschrijving bij start verkoop. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren door te geven.

Heb je vragen? Contact
Meer nieuws Nieuwsoverzicht