OolderVeste krijgt steeds meer vorm

6 juli '21

Afgelopen tijd gebeurde er veel in OolderVeste. Het eerste deel van VIEW is uit de steigers en zowel OolderVeste aan het Park - fase 2 als de kavels zijn helemaal uitverkocht. Wil je ook zelf bouwen in OolderVeste? Dan is er goed nieuws: er komt binnenkort nieuw kavelaanbod beschikbaar!

image alt

Eerste deel VIEW uit de steigers

De appartementen van VIEW krijgen steeds meer vorm. Hier geniet men straks van een uniek uitzicht over de Oolderplas en al het moderne woongemak. In totaal vind je er straks 16 appartementen, verdeeld over twee gebouwen (A en B). Elk gebouw heeft vijf woonlagen. 

image alt

Laatste RR-kavel verkocht

Onlangs is RR-kavel 12 verkocht. Hiermee zijn alle kavels uitverkocht! Heb je ook interesse om zelf een woning te (laten) bouwen in OolderVeste? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de gebiedsnieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van het nieuwe kavelaanbod. In het najaar komen er nieuwe kavels beschikbaar aan Prinsensteerten en Herensteerten. 

image alt

OolderVeste aan het Park - fase 2 uitverkocht

Met de verkoop van bouwnummer 27 vorige week is OolderVeste aan het Park - fase 2 nu helemaal uitverkocht. Naar verwachting start de bouw in november 2021. Weten wie jouw buren worden? Bekijk de kavelkaart op Facebook en tag ook jouw woning!

Tag jezelf in de kavelkaart
Goed voorzien Voorzieningen in OolderVeste
Meer nieuws Nieuwsoverzicht