Welke woning is jouw favoriet?

30 mei '24

We hebben de bouwnummers van OolderVeste aan 't Water fase 2 met prijsindicaties en plattegronden bij het woningaanbod geplaatst! Welk bouwnummer is jouw droomhuis? Bekijk het snel!

Bouwnummers met prijsindicaties

We zijn weer een stap verder in de richting van start verkoop van OolderVeste aan 't Water fase 2. Nu alle bouwnummers met prijsindicaties en plattegronden bekend zijn, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per bouwnummer bijvoorbeeld de indeling en alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte de woning heeft en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je waar en hoeveel auto's je op eigen terrein kwijt kunt. 

Bekijk bouwnummers
image alt

Aanmelden als belangstellende

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 12 woningen. 

Heb jij interesse in een woning in OolderVeste aan 't Water fase 2? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk beschikbaar aanbod