Prijzen definitief & start verkoopevenement

11 juni '24

Eind mei publiceerden we de bouwnummers met prijsindicaties. Inmiddels zijn deze prijzen definitief. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk het snel!

Verkoopevent: 19 juni

Heb jij interesse in een woning in OolderVeste aan 't Water fase 2? Kom dan op woensdag 19 juni naar het verkoopevent op locatie. Tijdens deze avond heb je de unieke mogelijkheid om de drie woningtypes van fase 2 alvast te bezichtigen. De bouw van de woningen van fase 1 zijn namelijk al in een vergevorderd stadium, waardoor je een goed beeld krijgt van de indeling, de ruimte én het uitzicht van de woningen. Zien we je dan? In verband met de veiligheid adviseren wij om dichte, stevige schoenen te dragen.

Datum: woensdag 19 juni
Tijd: 17.00 - 19.00 uur
Locatie: OolderVeste aan ’t Water

 

image alt

Regel alvast een financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker. Wil je een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met financiële check met bijvoorbeeld de Rabobank? Neem dan contact op via [email protected] of plan direct een financiële check in. Of neem contact op met je eigen bank of financieel adviseur.

Alles over financiële check
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk beschikbaar aanbod