Binnen gluren bij jouw toekomstige buren?

14 juni '24

Kom woensdag 19 juni naar het verkoopevent van OolderVeste aan 't Water fase 2 op locatie! Tijdens deze avond heb je de unieke mogelijkheid om 3 woningen te bezichtigen die in aanbouw zijn. De bouw van de woningen van fase 1 zijn al in een vergevorderd stadium, waardoor je een goed beeld krijgt van de indeling, de ruimte én het uitzicht van de woningen.

 

Het verkoopteam is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Zien we je dan? Aanmelden is niet nodig, je kunt binnenlopen wanneer je wilt.

Datum: woensdag 19 juni
Tijd: 17.00 - 19.00 uur
Locatie: OolderVeste aan ’t Water

Verkoopdocumenten & start verkoop

Op dit moment zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor de start verkoop van OolderVeste aan 't Water fase 2. We verwachten volgende week de definitieve prijzen en start verkoopdatum aan te kondigen. 

 

Verkoopdocumenten

De verkooptekeningen, optietekeningen, technische omschrijving, koperskeuzelijst, keuken- en sanitairbrochure en juridische documenten hebben we alvast in Mijn Eigen Huis geplaatst. Zo heb jij alle tijd om de stukken rustig door te nemen. Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan.

Mijn Eigen Huis
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk beschikbaar aanbod