2 onder 1 kapwoning Type F

€ 655.000 - € 690.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Type F is een charmante 2 onder 1 kapwoning die maar 6 keer voorkomt op het schiereiland. Doordat het huis bijna 8 meter breed is, heb je zowel op de begane grond als op de verdieping alle ruimte om hier jouw droomhuis van te maken. Word wakker en zet gelijk lekker alle deuren naar de overdekte veranda open. Maak koffie en ontwaak met vrij zicht op het water en groen. Veel mooier dan dit wordt het niet. 

Verkocht

2 onder 1 kapwoning Type F

€ 655.000 - € 690.000
ca. 181 - 182 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
groen
image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure