2 onder 1 kapwoning Type F #030

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze schitterende 2 onder 1-kapwoning siert de waterzijde van het schiereiland. Als je hier woont, ervaar je optimale vrijheid door de ruimte in en om het huis én door de ligging aan het water. Of je nu staat te koken of op de bank zit in de living, je kijkt uit op de Oolderplas. Zie jij jezelf al zitten op de overdekte veranda met een lekkere kop koffie?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type F #030

ca. 182 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 175 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure