2 onder 1 kapwoning Type F #033

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze schitterende 2 onder 1-kapwoning staat straks trots aan het water van de Oolderplas. Ben jij degene die dagelijks geniet van het vrije uitzicht, terwijl je op de overdekte veranda zit? Dan geniet je niet alleen van een geweldige woonomgeving, ook in huis zal het je aan niets ontbreken. Deze tweekapper is ruim, licht en ontzettend sfeervol.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type F #033

ca. 182 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 198 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure