Vrijstaand Type B #035

€ 825.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Vrijheid! Dat is wat je ervaart in deze vrijstaande villa aan de Oolderplas. Zittend op de overdekte veranda laat je alles van je afglijden en geniet je van de natuur die ontwaakt onder het genot van je eerste kop koffie. Het gevoel van vakantie, maar dan in eigen huis met alle luxe en comfort die je maar kunt bedenken.

In optie

Vrijstaand Type B #035

€ 825.000
ca. 173 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 231 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure