Vrijstaand Type E - verwachte oplevering Q4 2024 #001

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op een schitterend hoekperceel prijkt straks deze vrijstaande villa. De white picket fence, overdekte veranda, lichte steenkleur en de zij-erker geven deze villa veel charme. Aantrekkelijk? Dan doen we er nog een schepje bovenop. Vanaf de veranda – die op het zuiden ligt – kijk je uit over het water.

In aanbouw / bewoond

Vrijstaand Type E - verwachte oplevering Q4 2024 #001

ca. 178 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 360 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Extra leenruimte bij een nieuwbouwwoning

Wist je dat vanaf dit jaar (2024) het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwwoning koopt. Naast goed voor het milieu én jouw wooncomfort, is een nieuwbouwwoning dus ook fijn voor je portemonnee. Of je nu je maandlasten laag wilt houden of die extra leencapaciteit wel goed kunt gebruiken; een duurzame woning is altijd een goede keuze.


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++. Lees meer over wat dit voor jouw leencapaciteit betekent.

image alt

Mogelijkheden onverkochte woningen

De bouw van OolderVeste aan ’t Water is in volle gang. De woningen hebben al vorm en worden naar verwachting in het laatste kwartaal van dit jaar al opgeleverd! De bouw is al in een ver gevorderd stadium waardoor er bepaalde meerwerkkeuzes niet meer mogelijk zijn. Maar dit betekent ook dat jij dit jaar nog de sleutels kan krijgen van jouw woning in OolderVeste aan 't Water!


Lees meer over de mogelijkheden en afwerking van de onverkochte woningen.