Vrijstaand Type E #004

€ 825.000 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Vrijheid pur sang! Dat is wat deze vrijstaande villa te bieden heeft. Volop leefruimte en een tuin waar geen einde aan lijkt te komen. Deze villa staat namelijk direct aan de Oolderplas. En daar geniet je optimaal van als je op je overdekte veranda zit. Fijn aspect is de ligging op het zuiden. Laat de zomer maar komen.

Vrij

Vrijstaand Type E #004

€ 825.000
ca. 178 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 236 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure