Vrijstaand Type E

€ 765.000 - € 850.000 v.o.n. Nog 2 beschikbaar

Omschrijving

Type E komt 5 keer voor in OolderVeste aan ‘t Water. Woon jij hier straks? Dan geniet je straks van veel woonoppervlakte en een heel ruime tuin en vrij zicht op groen en water. Bijzonder aan deze villa is natuurlijk de overdekte veranda, maar heb je gezien dat dit huis ook een erker heeft aan de zijkant van het huis? Hierdoor krijgt de leefruimte nog meer sfeer. Kom snel binnen kijken.

Nog 2 beschikbaar

Vrijstaand Type E

€ 765.000 - € 850.000
ca. 178 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
groen
image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

Alternatief aanbod