Vrijstaand Type E #032

€ 800.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Als de zon ondergaat, zit jij nog heerlijk op de overdekte veranda met een glas wijn of kop koffie. Even helemaal niets, lekker staren over het water en genieten van je groene tuin. Een ultiem vrij leven op een van de mooiste plekjes van OolderVeste. Val jij als een blok voor de ligging en charmante architectuur van deze vrijstaande villa met zij-erker? Bekijk dan snel de indeling. 

Verkocht

Vrijstaand Type E #032

€ 800.000
ca. 178 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De vrijstaande woningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.

Alternatief aanbod