Speelplek OolderVeste

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en de gemeente Roermond vinden buiten spelen belangrijk. Daarom willen wij de buurtbewoners graag betrekken bij de invulling van de nieuwe speelplek in OolderVeste.

In het park tussen Prinsensteerten en Hazensteerten in OolderVeste zijn een aantal speelplekken mogelijk (bijvoorbeeld schommelen, draaien, klimmen, voetbal, etc.). Wij nodigen de buurtbewoners uit om voorkeuren door te geven met een persoonlijke top 5. Als uiteindelijke gebruiker van de speeltuin vinden wij jouw stem en die van jouw kind(eren) erg belangrijk. Via onderstaande button kun je zien hoe het park wordt ingericht en waar ruimte is voor de speelplekken.

Inrichting park

Voorkeuren doorgeven

Per adres kan één stem worden uitgebracht. Op 1 september a.s. sluit de stemming. Daarna worden op basis van de uitslag een aantal voorstellen voor de speelruimte uitgewerkt. Diegene die eerder een stem hebben uitgebracht, ontvangen bericht om nogmaals te stemmen op een van deze  voorstellen. Na deze tweede stemronde wordt de definitieve keuze gemaakt.

De aanleg van het parkje vindt gefaseerd plaats. Het grondwerk begint in het najaar van 2024, de bestratingen en beplantingen volgen in het eerste kwartaal van 2025. We streven ernaar om de speelplek in het voorjaar van 2025 klaar te hebben. Via onderstaande button kun je jouw voorkeuren doorgeven.

Voorkeuren doorgeven