De nieuwe website staat live!

15 april '20

Het gebied OolderVeste wordt steeds mooier én steeds uitgebreider. Daarom hebben we een nieuwe website gemaakt waarop elk project apart wordt uitgelicht. Ook de homepage heeft een make-over gehad, inclusief nieuwe pagina's over de omgeving. We updaten de website continu. Houd 'm in de gaten voor het laatste nieuws!

image alt

OolderVeste aan het Park

Tussen de groene omgeving van de Oolderplas en het park worden 49 gezinswoningen gerealiseerd in de wijk OolderVeste aan het Park. Of je nu kiest voor een 2 onder 1 kapwoning of een vrijstaand huis; het is hier ruimtelijk, landelijk en dorps wonen. Voor ontspannen en spelen is alle ruimte in je eigen tuin en het groen van het nabijgelegen park.

Bekijk OolderVeste aan het Park
image alt

Kavels

Bouw en ontwerp jij graag je eigen huis? Dat kan. Middenin het groen van OolderVeste vind je verschillende royale kavels. Hier heb je alle ruimte om jouw toekomstige vrijstaande droomwoning én droomtuin te realiseren. Kies voor een geheel nieuw ontwerp of laat je inspireren door onze voorbeeldwoningen.

Bekijk kavels
image alt

VIEW

Wonen wordt een totaalbeleving in VIEW. In de fijne en ruime appartementen geniet je van een schitterend uitzicht over de Oolderplas én al het gemak van modern en gelijkvloers wonen. In totaal komen er 16 appartementen, verdeeld over twee gebouwen (A en B). Elk gebouw heeft vijf bouwlagen.

Bekijk VIEW
Wat gaat er gebeuren Planning
Wonen in OolverVeste Woningen