Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

22 maart '24

Heb je interesse in een van de woningen in OolderVeste aan 't Water fase 1 of heb je je oog laten vallen op fase 2? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de nog beschikbare woningen. 

De bouw van OolderVeste aan 't Water fase 1 is in volle gang. Op zaterdag 6 april open we de deuren van de nog beschikbare woningen. Je bent tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom om bouwnummer 4, 19 en 35 te komen bezichtigingen. Aanmelden is niet nodig.

Bnr 4

Onverkochte woningen OolderVeste aan 't Water

Bnr 19

Onverkochte woningen OolderVeste aan 't Water

Bnr 35

Onverkochte woningen OolderVeste aan 't Water

Dit jaar nog wonen in OolderVeste aan 't Water

De nog beschikbare woningen in OolderVeste aan 't Water worden in het vierde kwartaal van dit jaar opgeleverd. Ga voor meer informatie alvast naar het woningaanbod op de website en kom langs op 6 april! We staan deze dag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Beschikbaar woningaanbod

OolderVeste aan 't Water fase 2

OolderVeste aan 't Water is opgedeeld in twee fases. De eerste fase woningen is in aanbouw en worden dit jaar nog opgeleverd. De tweede fase woningen is in voorbereiding en gaan naar verwachting rond de zomer van 2024 in verkoop.

Heb jij interesse in een woning in OolderVeste aan 't Water fase 2? Dan is de Open Huizen dag een mooie gelegenheid om twee van de drie woningtypes die ook in fase 2 komen te bezichtigen. Woningtype B (bnr 35) en woningtype E (bnr 4) zijn deze dag geopend om te bekijken. Zien we je dan?

Bekijk het woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk beschikbaar aanbod