Standaard luxe afwerking in OolderVeste aan 't Water fase 2

30 april '24

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. We delen graag alvast de details en de brochures met je!

image alt

Luxe premium keuken

Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.

Een premium keuken van SieMatic is een keuken die naadloos aansluit op je persoonlijke wensen én de individuele stijl van je interieur. Per woningtype is een kookklare keuken in de v.o.n. prijs opgenomen. Bekijk nu de keukenbrochure en laat je inspireren.

Keukenbrochure
image alt

Sanitair en tegelwerk

De afwerking van de badkamer en toilet is ook in de koopsom opgenomen. Standaard wordt de badkamer voorzien van een wastafel en ligbad van het merk Villeroy & Boch met kranen van Grohe. De douchehoek krijgt een thermostaat regendouche en handdoucheset van Grohe. Het hangende toilet is ook van Villeroy & Boch. 

Het tegelwerk op de vloer bestaat uit tegels van 60 x 60 cm in een kleur naar keuze (koel grijs, warm grijs, donkergrijs of crème). De wandtegels hebben een afmeting van 30 x 60 cm in glanzend of mat in een kleur naar keuze (wit, grijs of beige). Liever een andere inrichting voor je badkamer? Dat kan! Via de showroom kun je naar wens een offerte laten maken. Alle details van het tegelwerk en sanitair kun je terugvinden in de brochures.

>> Sanitairbrochure
>> Tegelwerkbrochure

Wonen in OolderVeste aan 't Water?

Wil jij graag in OolderVeste aan 't Water fase 2 wonen en heb je je nog niet ingeschreven? Ga voor meer informatie naar het woningaanbod en schrijf je alvast in als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook ontvang je als eerste bericht zodra de verkoop start! We verwachten in het tweede kwartaal van 2024 te starten met de verkoop.

Aanmelden als belangstellende
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk beschikbaar aanbod