Meerwerkmogelijkheden OolderVeste aan 't Water fase 2

7 juni '24

De woningen van OolderVeste aan ’t Water fase 2 zijn standaard al goed uitgerust met een royale woonkamer en keuken. Wil jij jouw nieuwe woning net die finishing touch geven met kleine of zelfs grotere aanpassingen? Bekijk dan de meer- en minderwerklijst en de optietekeningen. Deze geven je een overzicht van de verschillende opties die je kunt kiezen. Goed om nu alvast over na te denken!

Meer- en minderwerk

Bij nieuwbouw is veel mogelijk. Zo kun je de keuken, badkamer en het tegelwerk naar eigen wens maken en je kunt daarnaast ook fundamentele aanpassingen laten doen aan de woning zoals een uitbouw, dakkapel of tweede badkamer. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Uiteraard horen ook kleine aanpassingen tot de mogelijkheden. Denk daarbij aan het wijzigen van een draairichting van een binnendeur of een wijziging in lichtschakelpunten. Wil je juist opties laten vervallen, dan wordt dit van de prijs afgetrokken. Di noemen we ook wel minderwerk.

Dit alles is (incl. prijzen) ook in de meer- en minderwerklijst opgenomen. Deze staan, met de optietekeningen, bij de bouwnummers bij het woningaanbod.

image alt

Standaard luxe afwerking

De woningen in OolderVeste aan 't Water fase 2 zijn standaard al voorzien van luxe afwerking en comfort. Lees via onderstaande button meer over de afwerking van keuken, sanitair en tegelwerk.

Afwerking woningen

Andere wensen?

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Vaak kun je al snel met de adviseur of makelaar rond de tafel zitten zodat je een inschatting kunt krijgen van wat het meer- of minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! 

Heb je andere wensen die niet standaard worden aangeboden? Deze kun je afstemmen met de makelaar zodra je na de inschrijfperiode een woning hebt toegewezen.

Wanneer start de verkoop?

Er wordt momenteel hard gewerkt zodat we op korte termijn in verkoop kunnen met de 12 woningen. 

Heb jij interesse in een woning in OolderVeste aan 't Water fase 2? Meld je dan alvast aan als belangstellende. Dit doe je heel eenvoudig door bij jouw favoriete bouwnummer op de button "Aanmelden voor projectfase" te klikken. Je ontvangt dan de komende periode met regelmaat aanvullende informatie over de woningen en ook krijg je bericht zodra de verkoop start.

Aanmelden als belangstellende
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in OolderVeste? Bekijk beschikbaar aanbod