2 onder 1 kapwoning Type F #003

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Samen met het buurhuis steelt deze 2 onder 1 kapwoning de show met haar overdekte entree, roedes in de ramen en charmante dakkapel. De diepe voortuin met oprit is voorzien van een white picket fence die met de vorm van de straat meebuigt. Alsof je in een chique Amerikaanse buitenwijk leeft. Maar dan wel aan het water! Want wie hier woont, kijkt vanaf de overdekte veranda bij de leefkeuken uit op de Oolderplas. 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type F #003

ca. 181 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 242 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure