2 onder 1 kapwoning Type F #003

€ 680.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Samen met het buurhuis steelt deze 2 onder 1 kapwoning de show met haar overdekte entree, roedes in de ramen en charmante dakkapel. De diepe voortuin met oprit is voorzien van een white picket fence die met de vorm van de straat meebuigt. Alsof je in een chique Amerikaanse buitenwijk leeft. Maar dan wel aan het water! Want wie hier woont, kijkt vanaf de overdekte veranda bij de leefkeuken uit op de Oolderplas. 

Verkocht

2 onder 1 kapwoning Type F #003

€ 680.000
ca. 181 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 242 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.