2 onder 1 kapwoning Type F #003

€ 680.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Samen met het buurhuis steelt deze 2 onder 1 kapwoning de show met haar overdekte entree, roedes in de ramen en charmante dakkapel. De diepe voortuin met oprit is voorzien van een white picket fence die met de vorm van de straat meebuigt. Alsof je in een chique Amerikaanse buitenwijk leeft. Maar dan wel aan het water! Want wie hier woont, kijkt vanaf de overdekte veranda bij de leefkeuken uit op de Oolderplas. 

Verkocht

2 onder 1 kapwoning Type F #003

€ 680.000
ca. 181 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 242 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken over de nieuwste installaties als het gaat om verwarming en elektriciteit. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte!

image alt

Jouw thuis aan het water

In OolderVeste aan 't Water is het heerlijk thuiskomen. De luxe, sfeervolle woningen bieden je volop ruimte, privacy, comfort én dat geweldige weidse uitzicht op het water. Je woont middenin prachtig groen, maar fietst toch in ongeveer tien minuten naar het centrum van Roermond.

Alternatief aanbod