2 onder 1 kapwoning Type F #031

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Val jij als een blok voor deze 2 onder 1-kapwoning die zo uit een Amerikaanse kustplaats lijkt te komen? De charmante details als mooi getimmerde daklijsten, overdekte entree en roedes in de ramen geven het huis charme. Het mooiste is toch wel het uitzicht. Als je binnenkomt, kijk je gelijk naar buiten. Via de veranda, over het groen in de tuin naar de Oolderplas. Adembenemend mooi!


In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning Type F #031

ca. 181 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 173 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure