2 onder 1 kapwoning Type F #031

€ 655.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Val jij als een blok voor deze 2 onder 1-kapwoning die zo uit een Amerikaanse kustplaats lijkt te komen? De charmante details als mooi getimmerde daklijsten, overdekte entree en roedes in de ramen geven het huis charme. Het mooiste is toch wel het uitzicht. Als je binnenkomt, kijk je gelijk naar buiten. Via de veranda, over het groen in de tuin naar de Oolderplas. Adembenemend mooi!


Verkocht

2 onder 1 kapwoning Type F #031

€ 655.000
ca. 181 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 173 m2Tuin
Noord

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

De duurzame voordelen van een nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten – of is zelfs helemaal energieneutraal – dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Wij lichten alle voordelen helder en overzichtelijk toe.