2 onder 1 kapwoning Type F #034

€ 660.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Kom het schiereiland oprijden en zie vrijwel gelijk deze mooie 2 onder 1-kapwoning staan met overdekte entree, mooi getimmerde daklijsten, roedes in de ramen en lichte gevelsteen. Overduidelijk geïnspireerd op de Amerikaanse kustarchitectuur, maar wel met een eigentijdse touch. Laat je jij verleiden door de ligging, de ruimte en de charme van dit huis?

Verkocht

2 onder 1 kapwoning Type F #034

€ 660.000
ca. 181 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 193 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gemiddeld lagere kosten bij nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen. Het juiste moment om in jouw huidige energierekening te duiken. Weet jij wat je gemiddeld uitgeeft aan kosten voor het verwarmen van je woning? En wist je dat je met een nieuwbouwwoning flink kan besparen op verwarmingskosten? Benieuwd wat dit voor jouw energielasten kan betekenen?


De 2 onder 1 kapwoningen in OolderVeste aan 't Water hebben voorlopig energielabel A+++.

image alt

Jouw keuken in OolderVeste aan 't Water

Wonen in OolderVeste aan 't Water betekent genieten van kwaliteit. Buiten ervaar je de schitterende leefomgeving in het groen en binnen is je woning voorzien van alle luxe en comfort. Vlassak Aannemingsmaatschappij en SieMatic/Goergen keukens hebben een unieke samenwerking voor het beste resultaat: een SieMatic keuken die garant staat voor jarenlang kookcomfort en esthetisch (woon)plezier.


Bekijk de keukenbrochure