OolderVeste
Logo Logo

Planning nieuwbouw OolderVeste

In nieuwbouwwijk OolderVeste bestaat uit 895 nieuwbouwwoningen. Verdeeld over verschillende fases gaan de woningen en kavels in verkoop. Ca. 600 woningen zijn al gebouwd en inmiddels bewoond. Straten zijn al aangelegd, speelplekken zijn er volop en zelf binnen de wijk vinden er al verhuizingen plaats.

Dijkwoning

Aan de straat Aan de Dijk zijn al vele Dijkwoningen verkocht en gebouwd. Onlangs is de laatste Dijkwoning, waarvan de verkoop in 2018 is gestart, verkocht. Maar niet getreurd; er komt nog één fase met acht dijkwoningen met de bekende types Lotus, Waterlelie, Waterviolier en Zwanenbloem. Daarna volgen nog wel fases met vergelijkbare woningtypes in dezelfde straat, maar deze woningen zullen niet het uitzicht hebben wat je gewend bent van de Dijkwoning. We verwachten dat de nieuwe en laatste fase met Dijkwoningen nog in het eerste kwartaal van 2019 start. Houdt de nieuwsbrieven goed in de gaten om volledig op de hoogte te blijven.
- concept impressie -

Woningen Zands Allee

Twaalf ruime 2 onder 1 kapwoningen in een witte kleur staan straks aan de Zands Allee. De woningen kijken uit op een groenstrook. Naar verwachting start de verkoop eind eerste kwartaal of begin tweede kwartaal van 2019. Is straks aan de belangrijkste opschortende voorwaarden voldaan dat 70% van de woningen is verkocht, dan kunnen we de Hoerabrief versturen waarin de start bouw wordt aangekondigd. Een ruwe schatting vanaf het moment start bouw tot aan oplevering van de woning; ongeveer één jaar.
- schetsimpressie - 

Appartementen

  • Start verkoop: medio 2019
  • Nadere info volgt

(impressie uitzicht appartementen)

Bouwkavel met vrijstaande woning

In Oolderveste zijn op diverse plekken bouwkavels in verkoop. Op een bouwkavel kun je jouw vrijstaande droomwoning (laten) bouwen. Je hebt de keuze uit voorbeeldwoningen of zelf bouw. Bekijk het woningaanbod zie je de bouwkavelplannen staan die op dit moment in de verkoop zijn.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?